Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Wasza ulubiona gra FPP

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | stare gry fps    Strona 1 z 1

Sob Kwi 10, 2010 8:15 pm Post Wasza ulubiona gra FPP
lukasz050792

Odpowiedz z cytatem

Jaka jest wasza ulubiona gra FPP i dlaczego? Ale nie podawajcie nowych FPP, tylko te stare abandonware.

Ja mam kilka ulubionych takich FPP. Jedną z nich jest Alien Trilogy, bo ma fajny klimat. Jest też Doom oraz Quake, które lubię za wszystko ^^. Następnie jest Hexen 2 (ogólnie fajna gierka, część pierwsza mi się nie podobała) oraz Duke Nukem 3D (pierwsza moja gra FPP jaką miałem na PC).

Najlepsza polska strona o starych grach na różne platformy ^^
Powrót do góry
Sob Kwi 10, 2010 8:15 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Sob Kwi 10, 2010 8:23 pm Post
TaxiDriver

Odpowiedz z cytatem

Jako ze nie jestem jeszcze takim dinozaurem jak Wy, nie wymienie bardzo starych gier, albowiem w wiekszosc nie gralem. Na pierwszym miejscu napewno Duke Nukem 3d (za muzykę, boahtera, humor, przeciwników, lokacje, nowatorstwo), dalej Blood2 (pierwsza gra, w ktorej mialem do czynienia z porządną rozwalką), Shogo:MAD (mangowy stajl plus fajne momenty sterowania mechem), Kingpin (ambitne dialogi i trudne zagadki), Unreal (wodospaaad!).
Yeah. Huh? Huh? Huh? (I'm) faster than you, you fuckin' son of a bitch. I saw you comin', you fuck, shit-heel. I'm standin' here. You make the move. You make the move. It's your move. [He draws his gun from his concealed forearm holster] Don't try it, you fucker. You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? [He turns around to look behind him] Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talkin' to? Oh yeah? Huh? OK. [He whips out his gun again] Huh?
Powrót do góry
Sob Kwi 10, 2010 8:33 pm Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

» LINK «

Very HappyVery HappyVery Happy

No cóż, co poza Unreal?
Duke Nukem 3D - za ilość contentu i zabawy, która do dziś dystansuje spooooro pozycji
Doom 2 - w 1994 za to, że masakrowała wyobraźnię w podstawówce na sali komputerowej. I że do dziś grywalna.
Alien vs Predator - za pierwszą grę, w której bałem się każdego korytarza, w której combo mysz + klawiatura nakazała mi lepsze szkolenie w tej mierze, za strach, predatora, maksowanie statystyk i dziesiątki godzin w cudnym klimacie!
Nie Kwi 11, 2010 6:26 pm Post
mac ap

Odpowiedz z cytatem

Return to Castle Wolfenstein. Bardzo fajna mieszanka realizmu z horrorem, z bardzo fajnymi poziomami.
Powrót do góry
Pon Kwi 12, 2010 8:44 pm Post
Luzac

Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze, że nie grałem w zbyt wiele FPSów w tamtym okresie. Najlepiej wspominam dwa: Wolfensteina 3D za to, że był właściwie moją pierwszą grą na PC oraz Outlaws, który podobał mi się niesamowicie, mimo, że nigdy specjalnie za westernami nie przepadałem. Do dziś pamiętam zarówno okrzyki "Halt!" jak i "Where are you marshall?" Wink
Zobacz następny temat