Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Gangsters

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | nowe gry    Strona 1 z 1

Nie Lut 08, 2009 12:59 pm Post Gangsters
vasco

Odpowiedz z cytatem

gangsters.pl

To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody.

2 dni temu była premiera tej nowej gry. Myślę że wielu z wam się ona spodoba. Dla mnie przynajmniej grywalność stoi na wysokim poziomie Very Happy
Powrót do góry
Nie Lut 08, 2009 12:59 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Nie Lut 08, 2009 3:49 pm Post
TaxiDriver

Odpowiedz z cytatem

Tak z ciekawości - zarejestrowałem się i pograłem kilka minut. Pierwsze wrażenie - niezwykłe podobieństwo do znanej jeszcze z czasów gimnazjalnych gry - The Crims. Baa, nawet nie podobieństwo - 90% Gangstersów to The Crims. Wszystkie istotne elementy gry (czyli szybkie napady, pojedynki, hazard, dziwk*, "interesy") nie różnią się prawie niczym od tych znanych mi już wcześniej. U mnie na ocenę gry "przeglądarkowej" wpływa kilka rzeczy, jedną z nich jest pomysłowość twórców - a w przypadku G, jest z nią kiepsko. Może to raczej gra skierowana do młodszych gangster... ekhm, odbiorców (hehe), bo moje marzenia o karierze Dona to odległa przeszłość...
PS. Miało być jeszcze "po drugie". Zatem... jakoś nie uśmiecha mi się bycie "blokersem" i pomykanie w dresiku (200 zł) z bejzbolem (cena: 5000 zł)... Jak widać, ceny niezbyt odpowiadają tym które znamy z rzeczywistości... Nóż za 10000 zł, ten wydatek rekompensuje jednak najtańsza pani lekkich obyczajów - można się w taką zaopatrzyć już za 500 zł (jej godzinny zarobek to... 5 zł). Ja ze swojej strony nie polecam Wink Jeśli mam grać poprzez przeglądarkę, i marnować czas w ten sposób, to wolę zostać kosmicznym dowódcą, indianinem, piratem albo wampirem Wink.
Yeah. Huh? Huh? Huh? (I'm) faster than you, you fuckin' son of a bitch. I saw you comin', you fuck, shit-heel. I'm standin' here. You make the move. You make the move. It's your move. [He draws his gun from his concealed forearm holster] Don't try it, you fucker. You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? [He turns around to look behind him] Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talkin' to? Oh yeah? Huh? OK. [He whips out his gun again] Huh?
Powrót do góry
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | nowe gry    Strona 1 z 1
Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat