| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Wto Lut 10, 2009 2:34 pm |
Kto wie co to za gra? |
olcia1988
|
|
|
|
Szukam gry nie mam pojęcia jak się nazywała. Grałam w nią z 10-12 lat temu.. Po dwoch stronach monitora byl chlopczyk i dziewczynka i tam byl taki jakby domek ktory trzeba bylo zburzyc rzucajac bomby, ktore zasypywały, zbierało się jakieś lody czy coś takiego gra była czarnobiala ... pamieta ktos to moze? jesli tak to podajcie tytul.. mozna jeszcze skads sciagnac taka gre.. ?Aha i jeszcze jedna juz kolorowa ale z tych samych czasow.. przynajmniej ja gralam w nie w tym samym czasie.. jezdzilo sie taka wyscigowka po takich platformach gdzies w kosmosie.. trzeba bylo skakac wjezdzac w tunele i takie tam... jak ktos to pamieta to pewnie bedzie wiedzial o co mi chodzi..  |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Lut 10, 2009 2:34 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Lut 10, 2009 7:46 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Pamiętasz być może na jakiej platformie na to grałaś? Komputer? Commodore? Atari? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Lut 11, 2009 11:27 pm |
|
Luzac

|
|
|
|
Druga gra o której mówisz Olciu to zapewne Skyroads. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Lut 12, 2009 7:43 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Olciu - jak wyżej powiedzieliśmy, pewnie było to SkyRoads, które nawet recenzowaliśmy kiedyś W Świątecznym Specjalu! Zaciągnij i zobacz czy to ta pozycja » LINK « _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Sob Lut 21, 2009 12:03 pm |
|
olcia1988
|
|
|
|
W ta pierwsza gre gralam na komputerze. A ta druga to jaknajbardziej to o co mi chodziło. Dzięki  |
|
| Powrót do góry |
|
| Sob Lut 21, 2009 1:34 pm |
|
Fean

|
|
|
|
| olcia1988 napisał: |
W ta pierwsza gre gralam na komputerze. A ta druga to jaknajbardziej to o co mi chodziło. Dzięki  |
Myślałem, że na pralce, heheh Napisz o jaki komputer chodzi. _________________
...and I want to be a mighty pirate! |
|
| Powrót do góry |
|
| Sob Lut 21, 2009 1:49 pm |
|
TaxiDriver

|
|
|
|
Wybrała spośród wymienionych wyżej platform więc myślę, że chodzi o PieCa
Tak swoją drogą, to gra ta, z opisu bardzo podobna do tej o którą ja kiedyś pytałem (walki pomiędzy czołgami ;P) _________________ Yeah. Huh? Huh? Huh? (I'm) faster than you, you fuckin' son of a bitch. I saw you comin', you fuck, shit-heel. I'm standin' here. You make the move. You make the move. It's your move. [He draws his gun from his concealed forearm holster] Don't try it, you fucker. You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? [He turns around to look behind him] Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talkin' to? Oh yeah? Huh? OK. [He whips out his gun again] Huh? |
|
| Powrót do góry |
|
| Sob Lut 21, 2009 2:20 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
| Fean napisał: |
| olcia1988 napisał: |
Myślałem, że na pralce, heheh Napisz o jaki komputer chodzi. |
Nie znasz się stary piracie na sprzęcie. Na pralce się nie przygrywa w gry tylko się robi muzykę death metalową xD
Tak czy inaczej, nasza Olcia w grę jak mówi grała około 10, 12 lat temu, pozycja czarnobiała... na mój gust coś wydanego przed 1990 oczywiście przy założeniu, że gra nie była odpalona na monitorze monochromatycznym. Spróbuję poszperać. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|