| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Sro Mar 04, 2009 8:56 pm |
Indianapolis 500 |
Scorpinus

|
|
|
|
Coś mało tematów o wyścigach ... nie lubicie się ścigać?
Dawne gry wyścigowe w klimatach oldschoolowych kojarzą mi się głównie z maszynkami w salonach gier. Wiecie sami ... Outrun i podobne sprawy
Ale i na Amisi było w co pograć. I chyba najdłużej co było to Indianapolis 500. Dosłownie - DŁUGO. Grafika pikselowa, ale realistyka i główny tryb. Cóż, sam gry nie przeszedłem. Za ciężko. Nawet wlekąc się i jadąć ostrożnie mały błąd powodował koniec wyścigu. A że dzieckiem byłem wtedy. I to niespokojnym, co wolał na kodach jechać, to odpuściłem sobie pozycję. Teraz, śmigając maratony w Gran Turismo, żałuję ...
A jak wyglądają Wasze wspomnienia? Na pewno macie  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Mar 04, 2009 8:56 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Mar 04, 2009 10:26 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Na piecu weń grałem, mam podobne odczucia Nigdy nie miałem na tyle cierpliwości by ten tytuł ogarnąć i ścigać się jak równy z równym. Zdecydowanie za trudna... A czy teraz do niej warto wracać? Nie jestem pewien. Pomijając już niekoniecznie atrakcyjną dziedzinę sportu (Kubice lepiej się mimo wszystko chyba ogląda ) to i chyba są lepsze giery na ten temat...
A jak będzie mało tematów o wyścigowych to się go zreleguje do "innych"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Mar 05, 2009 6:55 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Dla ciekawych, którzy zechcą się dowiedzieć jak owa pozycja wyglądała, dwa krótkie filmiki z gameplayu. Jak odpaliłem słowo dają, bardziej od grafiki poraziły sample muzyczne
» LINK «
» LINK «
I strona z Wikipedii dotycząca owej pozycji.
» LINK «
Zawiera w skrócie wszystko, co warto wiedzieć o owej pozycji  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Mar 05, 2009 8:30 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
E, i tak nieźle że karta dźwiękowa jest - u mnie był czysty PC Speaker xD _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|