Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Heroes of Might and Magic 1 + 2 + 3 + 4

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | stare gry strategiczne    Strona 1 z 1

Sro Gru 03, 2008 11:33 pm Post Heroes of Might and Magic 1 + 2 + 3 + 4
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

Szukam, szukam, a o serii nie ma tematu, Jakżesz to? Tyle nagród, tyle nieprzespanych nocy, tyle godzin na hot seat ... ale o tym nie w tym poście. W tym tylko jedna rzecz: kupujta to » LINK «
Ja jestem napalony jak dawno nie byłem Very Happy

No i pogadajmy coś o HOMM. Na pewno od tego forum ruszy Very Happy
Powrót do góry
Sro Gru 03, 2008 11:33 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Sro Gru 03, 2008 11:46 pm Post
sleeskee
Naczelna Menda

Odpowiedz z cytatem

Damn, zaiste szlachetny zestaw ale i tak samo szlachetną cenę posiada Razz Się przymierzam właśnie, by w końcu w jakimś solidnym wydaniu na płytkach DVD w końcu skompletować serię. Raczej zadowolę się jednak tymi tanimi za 19zł xP

Kto pamięta jeszcze kod na czarnego smoka w HoMaM2? xD
Sro Gru 03, 2008 11:59 pm Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

Nie grałem w 2 i 1 ... Crying or Very sad

Ale zestaw kupię. Będzie to ma pierwsza kolekjonerka Very Happy
Powrót do góry
Czw Gru 04, 2008 9:57 am Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

"Wyjątkowa koszulka z Rogatym Demonem - rozmiar L"

Ze czym przepraszam? W grze nie było nic bardziej charakterystycznego, co można by na koszulkę władować?
Nie Kwi 05, 2009 1:05 pm Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

Zestawu na razie nie kupiłem ... Crying or Very sad

Ale inna rzecz do opisania. Siedzę w pracy, ostatnio rozluźnienie, bo skończył się projekt od EA. To chodzę między pokojami a tam w kilku ... 2vs2 w HOMM3 się rozgrywa. Oj, ta gra jest faktycznie wiecznie żywa. I nie jest to jakiś ładny tekst z pisma Smile
Pon Lip 06, 2009 9:13 am Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

W Empikach zestaw spadł cenowo do ... 129! Może jednak warto się skusić Razz
Wczoraj 10:41 am Post
Luzac

Odpowiedz z cytatem

W związku ze zbliżającą się premierą szóstej części, postanowiłem odkurzyć jej poprzedniczki i w końcu przejść te przeklęte kampanie. H3: Shadow of Death jak również H5 i H5:Hammers of Fate mam już z głowy, gdyż swego czasu je ukończyłem. Teraz przyszło kolej na danie głownie, czyli Restoration of Erathia. Powoli zaczynam się zastanawiać, co dla mnie było w niej trudnego dziesięć lat temu... chyba to, że grałem na monitorze o maksymalnej rozdzielczości 640x480 w tytuł obsługujący jedynie rozdziałkę 800x600. Wrażenia niezapomniane do dziś...

Póki co mam za sobą pierwsze dwie kampanie, które już kiedyś zdążyłem przejść, więc nie było z nimi większego problemu logistycznego... poza podbojem Steadwick. Musiałem użyć fortelu by wykurzyć generała Kendala z miasta, inaczej czekałoby mnie powtarzanie scenariusza. Skurczybyk ma za dużo stworów i nawet bez Archaniołów walka z nim to prawdziwy hardkor. Położył dwóch moich mocniejszych bohaterów, ja zaś trzecim odwiedziłem stajnie. Spokojnie by mi go ściągnął, ale wolał stanąć w pobliżu miasta. Jego strata mój zysk...

Tak swoją drogą, olbrzymim zaskoczeniem dla mnie było to, że gdy wbiegłem do stajni, a moi kawalerzyści zostali za friko awansowani na czempionów. Tak rozpoznaje się gry wielkie: nawet po ponad 10 latach twoja szczęka może opaść naprawdę nisko.
Zobacz następny temat