| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Pon Sie 31, 2009 5:41 pm |
|
PJ

|
|
|
|
No właśnie czemu "po cichaczu"? ;] _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Sie 31, 2009 5:41 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Wrz 01, 2009 7:33 am |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Nie wiem Ja otwarcie powiedziałem o mym kupnie A tu widocznie okazało się, że film w Polsce ma sporo fanów, którzy może nie krzyczą, ale są wierni Smoczej Serii. Co się chwali!
Sami się przyznajcie, kto jeszcze kupił film  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Lis 03, 2009 8:46 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Kolejny temat do którego dorzucam małą antologię
Tym razem bossowie z Mortal Kombat 2. Ech, kiedyś to byli bossowie przegięci ^^ No i taki Shao Kahn, przecież przez lata się o nim mówiło, latami był bad-assem ... a dziś? Jacy bossowie z obecnych mordobić zasługują na pamięć ala Bison czy Shao Kahn/Shang Tsung? Bleh!
» LINK « _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Gru 27, 2009 1:49 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Jak zapewne już wiecie, od pewnego czasu mam PlayStation 3. Dziś wrzuciłem dane mej karty kredytowej i dokonałem pierwszego zakupu. Nie było to me ukochane Final Fantasy 7, nie było żadne WipeOut, a Mortal Kombat II, który właśnie się ściąga. Waży, bagatela, 250 MB (a kiedyś 4 dyskietki były) i kosztuje 19 zł.
Wrażeniami podzielę się po pograniu ^^
Secret Service: » LINK «  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Sty 20, 2010 2:57 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
» LINK «
Śmieszny filmik, w którym Johny Cage mierzy się z brutalnymi zasadami turnieju Mortal Kombat I  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Sty 27, 2010 12:07 am |
|
PJ

|
|
|
|
| Scorpinus napisał: |
http://www.youtube.com/watch?v=ASoxIriqJEU
Śmieszny filmik, w którym Johny Cage mierzy się z brutalnymi zasadami turnieju Mortal Kombat I  |
Mocny filmik  _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Cze 10, 2010 3:26 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
» LINK «
Jednak najwyraźniej ów film miał sygnalizować reboot serii!
Będzie dorosły i brutalny reboot. Mechanika 2D, grafika 3D, premiera na PS3 i 360 w przyszłym roku. Do tego kupa trybów: coś fabularnego, walki tagowe, 1 na 1, koop w arcade, online. _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Cze 10, 2010 4:08 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Reboot jest, ale ...
a.) » LINK « - oto prawdziwy trailer nowej gry. Naprawdę szkoda, myślałem, że jednak będzie mroczniej ... tyłek zbity, naprawdę miałem nadzieje na reboot ala trailer, do czego dochodzimy w punkcie b. A tu kolorowo i jarmarcznie kichowo :/
b.) » LINK « MK Short to nakręcone w 2 dni dzieło niezależne, mające nadzieje zainteresować Warner Bros ... też szkoda.
Nagle dwie rzeczy, które przywracały wiarę w świat MK runęły szybko, jak się wzniosły :/ _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Pią Cze 11, 2010 11:36 pm |
|
Luzac

|
|
|
|
Taki czasy są, że kolorki które kiedyś też były, teraz są dużo bardziej widoczne. Dlatego nigdy mi to nie przeszkadzało, zawsze jasność ekranu można przestawić na 20%.
Trailer gry bardzo fajny, widać powrót do źródeł, ale czegoś tu brakuje... hektolitrów krwi. Nie żebym był jakiś fascynatą sadyzmu, ale w czasie walk posoka powinna się lać litrami, tak jak w starych Mortalach. Z drugiej strony, może trailer jest tylko ugrzeczniony?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Cze 20, 2010 5:33 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Wywiad z Edem Boon podczas E3 2010
W skrócie: nowa część bierze najlepsze plansze i bohaterów (jaaaasne, to co tam robi Nightwolf?) z pierwszej trylogii. Ogólnie, po grze MKvsDC (ze znaczkiem ograniczenia wiekowego zaledwie T) Boon odczytał z forów, twittera, etc., że gracze chcieliby dojrzalszej, bardziej krwawej gry. I że z rozżaleniem wspominają czasy świetności tej serii w latach 90' poprzedniego wieku. Zatem tam właśnie ma zmierzać seria, poparta mocnym silnikiem: back to the basics!
To, o czym kompletnie nie wiadomo na razie nic, to fabuła. Słyszymy o powrocie klimatu do pierwszej trylogii, widzimy Shao Kahna i postacie ograniczone do starych czasów ... ciekawe, co się święci Nie, oczwywiście, że mordobicia nie kupuje się dla fabuły, lecz motyw zemsty, przeznaczenia, świata ninja, ..., cała otoczka pierwszych gier była przednia i miła. Potem te wszystkie wymiary się ostro pokićkały, ze szczytowym trybem Konquest w Deception. Ja mam nadzieję na fabułę prostą, ale przekonującą i dającą jasno do zrozumienia, czemu Scorpion nie cierpi Sub-Zero, a Sonya Kano. I to mi starczy  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Lip 20, 2010 7:35 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
» LINK «
Pop-fiction, czyli seria GameTrailers obalająca mity. W tym odcinku padło na wywołanie walki z Reptile w pierwszej części gry. Kurde, jaki to mit? Pamiętam, że ów sposób już w dzieciństwie był szeroko znany. A to było przed erą internetu i google oraz youtube
Ha, wtedy to wiedza była zbierana i segregowana, by potem w razie czego wiedzieć jak do niej sięgnąć. A dziś na zawołanie znajdzie się milion sposobów na każdy problem w każdej grze. Ot, ułatwienia, ułatwienia  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|