| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Pon Paź 26, 2009 8:45 am |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Jakość to szczyny, bo Hiszpanie chyba szczyny lubią. Ale do rzeczy
Osobiście zatrzymałem się w barach na poziomie Baileysa z lodem, ale co poradzić, lubię go. Na imprezach Hiszpanie upijają się sangrią ... zgadza się, tym Hiszpanie dają się upić, co już świadczy o sobie. W barach natomiast królują piwa 5% sprzedawane w buteleczkach 200ml! Ponieważ pojemność taka mała, to tych butelek jest bardzo dużo, wprost zasłaniają stoliki. Wypiłem takie jedno i ... smaku to nie ma. Oczywiście Heinekeny są dostępne, ale nikt ich nie pije na korzyść albo tych 200ml, albo innych piw o podobnym nasyceniu alku i podobnym smaku. Do tego na imprezach dochodzą wśród młodzieży oczywiste drinki, te już podobne jak w Polsce. Ale ogółem jest średnio ciekawie ... i o tyle dobrze, że jest dostęp do normalnych rzeczy, którzy Hiszpanie zlewają.
Ale co powiedzieć o narodzie, którego napój regionalny, Hochiato, smakuje dokładnie tak, jak surowe ciasto. Z posmakiem mąki i drożdży ... tego 2 łyki da się upić.
Miasto przyszłości. Nie mam dobrego ujęcia, ale niech mnie, jeśli budynek w tle nie był inspirowane Carrierem Protossów  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Paź 26, 2009 8:45 am |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Lut 04, 2010 5:00 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Zima ...
 _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Lut 11, 2010 6:10 pm |
|
PJ

|
|
|
|
Wiosna, lato, jesień, zima - Scorp zawsze fason trzyma!  _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|