| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Czw Lut 25, 2010 9:55 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
No to czego się nie chwalisz szubrawcze? Dopisać do listy! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Lut 25, 2010 9:55 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Mar 28, 2010 11:02 am |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Co ze zmianą Deadpoola na MacGyvera lub Mr.T w celu faktycznego oldschoolowienia loga?
Wiem, że Deadpool to Twój faworyt slee, ale kieruj się dobrem i gustem ogółu. Bo tak, to jakbym ja wybierał logo w tym co lubię byłyby dwie dziewczyny cosplay się całujące. Toples. Downles pewnie też  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Mar 28, 2010 11:23 am |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Popieram 2 całujące się dziewczyny. Graficzne, atrakcyjne i bankowo powiększy nam obroty na stronie xD _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Mar 28, 2010 12:22 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Będzie duże, kolorowe logo z wielooooma postaciami multitytularnymi, obiecuję. Ale będzie i Cammy, i Deadpool - chociażby dla efektu "eee, a ten to kto?" O laseczkach w ślinotocznym duecie pomyślę, tylko znajdźcie mi jakieś oldsqlowe. xD _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Mar 28, 2010 7:19 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Te dwie z King of Fighters. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Mar 28, 2010 7:49 pm |
|
Scorpinus

|
|
|
|
» LINK « _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Mar 28, 2010 8:48 pm |
|
Fean

|
|
|
|
| Paladin_Rage napisał: |
Moim skromnym zdaniem, jeśli chcemy ruszyć ten interes ponownie, potrzebna będzie kolejna rekrutacja. Owszem, podnosimy starego Oldsql'a, jednak na własnych barkach go daleko nie zaniesiemy.
Póki co, dobrze by było jakby wszyscy zadeklarowali się na ile mogą pomóc. Rozmawiałem wczoraj z Sleeskee'm i sądzę, że nadeszła ta chwila, w której przestajemy narzekać na niedogodności, brak czasu, blaski i cienie życia studenckiego i bierzemy się ostro do roboty. |
Czekam na chwilę, w której stanie się to, czym zostałem obudzony w grudniu 2008. Nowy oldsql.
Co do nowej rekrutacji to prawda, bylebyśmy postawili na jakość piszących, w żadnym razie na ilość  _________________
...and I want to be a mighty pirate! |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Mar 29, 2010 2:14 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Na to nigdy nie stawialiśmy. Nawet gdy nieślubny syn Sleeskee'go, Konrad usiłował pisać arty "o życiu" to rozbił się o ścianę krytyki. Ergo spadku jakości raczej nie będzie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Mar 30, 2010 7:37 pm |
|
Luzac

|
|
|
|
Ująłbym to krótko... Leave Deadpool ALONE!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Pią Kwi 09, 2010 12:02 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Prośba do wszystkich, którzy będą publikowani w najbliższym numerze: podrzućcie mi graficzki do zinowych avatarów. Zastanówcie się co byście chcieli mieć na obrazku obok waszej ksywki, kogo lub co na tyle lubicie byście chcieli być z tym identyfikowani. Wrzućcie to gdzieś, wyślijcie mi linka na PW i określcie co jest najistotniejsze. Tylko nie wybierajcie jakiejś bitwy pod Grunwaldem, bo to przeca jeno avik - nieduży jest. Najklimatyczniej chyba by było, gdybyśmy solidarnie sobie wrzucili jakieś fikcyjne postacie. Jak ktoś nie podrzuci to będzie miał anonima.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Kwi 14, 2010 11:18 am |
|
PJ

|
|
|
|
Ja też mam podesłać? Bo nie pamiętam jakie teksty kiedyś podsyłałem  _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Kwi 14, 2010 1:54 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
No ba, też publikowanym przeca będziesz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Kwi 25, 2010 6:24 pm |
|
TaxiDriver

|
|
|
|
Czy mój jakiś przeterminowany wywiad pojawi się na łamach? Też powinienem podesłać awatara? _________________ Yeah. Huh? Huh? Huh? (I'm) faster than you, you fuckin' son of a bitch. I saw you comin', you fuck, shit-heel. I'm standin' here. You make the move. You make the move. It's your move. [He draws his gun from his concealed forearm holster] Don't try it, you fucker. You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? [He turns around to look behind him] Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talkin' to? Oh yeah? Huh? OK. [He whips out his gun again] Huh? |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Kwi 27, 2010 12:55 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Może być problem z czasem. Aktualnie jestem w trakcie intensywnych prac nad licencjatem. A, że koncepcja zagospodarowania przestrzennego zina jest dosyć świeża, może być problem z produkcją contentu. Może udało by się nieco przesunąć termin? Wyjdzie to tylko na zdrowie zinowi.
Ponadto: od pierwszego czerwca w szkołach nauczyciele powoli kończą rządy terroru, ergo trafimy do większej ilości ludzi, co nie pozostanie bez wpływu na rekruatację nowych pisarczyków a nam dzięki nadmiarowi wolnego czasu pozwoli pójść za ciosem. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Kwi 27, 2010 1:02 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Kurcze, nie wyświetliło mi nowych postów :/
| TaxiDriver napisał: |
| Czy mój jakiś przeterminowany wywiad pojawi się na łamach? Też powinienem podesłać awatara? |
Wszystkie wywiady się pojawią. Jeżeli chciałbyś jeszcze jakoś je dotknąć i nadać im deko świeżości - czyń. Naturalnie avatara podeślij jakiego chcesz mieć, coby wątpliwości nie było. Jesteś w ekipie przecież
| Paladin_Rage napisał: |
Może być problem z czasem. Aktualnie jestem w trakcie intensywnych prac nad licencjatem. A, że koncepcja zagospodarowania przestrzennego zina jest dosyć świeża, może być problem z produkcją contentu. Może udało by się nieco przesunąć termin? Wyjdzie to tylko na zdrowie zinowi.
Ponadto: od pierwszego czerwca w szkołach nauczyciele powoli kończą rządy terroru, ergo trafimy do większej ilości ludzi, co nie pozostanie bez wpływu na rekruatację nowych pisarczyków a nam dzięki nadmiarowi wolnego czasu pozwoli pójść za ciosem. |
A co na to reszta odpowie? Ja jestem skłonny na to przystać, bo nie ukrywam że każdy dodatkowy dzień poprawia jakość magazynu, acz jeżeli będzie przyzwolenie to ustawmy już stały termin, którego się trzymamy wszystkim. 1 czerwca? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|