Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Oldsql - Ofensywa!!

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | oldsql zin & online Strony: «  1, 2, 3, 4, 5, 6  »   Strona 4 z 6

Czw Lut 25, 2010 9:55 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

No to czego się nie chwalisz szubrawcze? Dopisać do listy!
Czw Lut 25, 2010 9:55 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Nie Mar 28, 2010 11:02 am Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

Co ze zmianą Deadpoola na MacGyvera lub Mr.T w celu faktycznego oldschoolowienia loga?

Wiem, że Deadpool to Twój faworyt slee, ale kieruj się dobrem i gustem ogółu. Bo tak, to jakbym ja wybierał logo w tym co lubię byłyby dwie dziewczyny cosplay się całujące. Toples. Downles pewnie też Smile
Nie Mar 28, 2010 11:23 am Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Popieram 2 całujące się dziewczyny. Graficzne, atrakcyjne i bankowo powiększy nam obroty na stronie xD
Nie Mar 28, 2010 12:22 pm Post
sleeskee
Naczelna Menda

Odpowiedz z cytatem

Będzie duże, kolorowe logo z wielooooma postaciami multitytularnymi, obiecuję. Ale będzie i Cammy, i Deadpool - chociażby dla efektu "eee, a ten to kto?" O laseczkach w ślinotocznym duecie pomyślę, tylko znajdźcie mi jakieś oldsqlowe. xD
Nie Mar 28, 2010 7:19 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Te dwie z King of Fighters.
Nie Mar 28, 2010 7:49 pm Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

» LINK «
Nie Mar 28, 2010 8:48 pm Post
Fean

Odpowiedz z cytatem

Paladin_Rage napisał:
Moim skromnym zdaniem, jeśli chcemy ruszyć ten interes ponownie, potrzebna będzie kolejna rekrutacja. Owszem, podnosimy starego Oldsql'a, jednak na własnych barkach go daleko nie zaniesiemy.
Póki co, dobrze by było jakby wszyscy zadeklarowali się na ile mogą pomóc. Rozmawiałem wczoraj z Sleeskee'm i sądzę, że nadeszła ta chwila, w której przestajemy narzekać na niedogodności, brak czasu, blaski i cienie życia studenckiego i bierzemy się ostro do roboty.

Czekam na chwilę, w której stanie się to, czym zostałem obudzony w grudniu 2008. Nowy oldsql.

Co do nowej rekrutacji to prawda, bylebyśmy postawili na jakość piszących, w żadnym razie na ilość Smile

...and I want to be a mighty pirate!
Powrót do góry
Pon Mar 29, 2010 2:14 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Na to nigdy nie stawialiśmy. Nawet gdy nieślubny syn Sleeskee'go, Konrad usiłował pisać arty "o życiu" to rozbił się o ścianę krytyki. Ergo spadku jakości raczej nie będzie.
Wto Mar 30, 2010 7:37 pm Post
Luzac

Odpowiedz z cytatem

Ująłbym to krótko... Leave Deadpool ALONE! Crying or Very sad
Pią Kwi 09, 2010 12:02 pm Post
sleeskee
Naczelna Menda

Odpowiedz z cytatem

Prośba do wszystkich, którzy będą publikowani w najbliższym numerze: podrzućcie mi graficzki do zinowych avatarów. Zastanówcie się co byście chcieli mieć na obrazku obok waszej ksywki, kogo lub co na tyle lubicie byście chcieli być z tym identyfikowani. Wrzućcie to gdzieś, wyślijcie mi linka na PW i określcie co jest najistotniejsze. Tylko nie wybierajcie jakiejś bitwy pod Grunwaldem, bo to przeca jeno avik - nieduży jest. Smile Najklimatyczniej chyba by było, gdybyśmy solidarnie sobie wrzucili jakieś fikcyjne postacie. Jak ktoś nie podrzuci to będzie miał anonima. Twisted Evil
Sro Kwi 14, 2010 11:18 am Post
PJ

Odpowiedz z cytatem

Ja też mam podesłać? Bo nie pamiętam jakie teksty kiedyś podsyłałem Very Happy
Sro Kwi 14, 2010 1:54 pm Post
sleeskee
Naczelna Menda

Odpowiedz z cytatem

No ba, też publikowanym przeca będziesz Smile
Nie Kwi 25, 2010 6:24 pm Post
TaxiDriver

Odpowiedz z cytatem

Czy mój jakiś przeterminowany wywiad pojawi się na łamach? Też powinienem podesłać awatara?
Yeah. Huh? Huh? Huh? (I'm) faster than you, you fuckin' son of a bitch. I saw you comin', you fuck, shit-heel. I'm standin' here. You make the move. You make the move. It's your move. [He draws his gun from his concealed forearm holster] Don't try it, you fucker. You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? [He turns around to look behind him] Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talkin' to? Oh yeah? Huh? OK. [He whips out his gun again] Huh?
Powrót do góry
Wto Kwi 27, 2010 12:55 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Może być problem z czasem. Aktualnie jestem w trakcie intensywnych prac nad licencjatem. A, że koncepcja zagospodarowania przestrzennego zina jest dosyć świeża, może być problem z produkcją contentu. Może udało by się nieco przesunąć termin? Wyjdzie to tylko na zdrowie zinowi.
Ponadto: od pierwszego czerwca w szkołach nauczyciele powoli kończą rządy terroru, ergo trafimy do większej ilości ludzi, co nie pozostanie bez wpływu na rekruatację nowych pisarczyków a nam dzięki nadmiarowi wolnego czasu pozwoli pójść za ciosem.
Wto Kwi 27, 2010 1:02 pm Post
sleeskee
Naczelna Menda

Odpowiedz z cytatem

Kurcze, nie wyświetliło mi nowych postów :/

TaxiDriver napisał:
Czy mój jakiś przeterminowany wywiad pojawi się na łamach? Też powinienem podesłać awatara?

Wszystkie wywiady się pojawią. Jeżeli chciałbyś jeszcze jakoś je dotknąć i nadać im deko świeżości - czyń. Naturalnie avatara podeślij jakiego chcesz mieć, coby wątpliwości nie było. Jesteś w ekipie przecież Smile

Paladin_Rage napisał:
Może być problem z czasem. Aktualnie jestem w trakcie intensywnych prac nad licencjatem. A, że koncepcja zagospodarowania przestrzennego zina jest dosyć świeża, może być problem z produkcją contentu. Może udało by się nieco przesunąć termin? Wyjdzie to tylko na zdrowie zinowi.
Ponadto: od pierwszego czerwca w szkołach nauczyciele powoli kończą rządy terroru, ergo trafimy do większej ilości ludzi, co nie pozostanie bez wpływu na rekruatację nowych pisarczyków a nam dzięki nadmiarowi wolnego czasu pozwoli pójść za ciosem.

A co na to reszta odpowie? Wink Ja jestem skłonny na to przystać, bo nie ukrywam że każdy dodatkowy dzień poprawia jakość magazynu, acz jeżeli będzie przyzwolenie to ustawmy już stały termin, którego się trzymamy wszystkim. 1 czerwca?
Zobacz następny temat