Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Niebieski samolocik strzelający do japończyków!!!!!!!

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | szukam gry / game request    Strona 1 z 1

Sro Mar 03, 2010 2:04 pm Post Niebieski samolocik strzelający do japończyków!!!!!!!
ttron
Gość

Odpowiedz z cytatem

Tak jak w temacie, nie mam pojęcia jak nzywała się ta gra. Grałem w nią lata temu na amidze 500. Rozgrywka polegała na wystartowaniu z amerykanskiego lotniskowca (o ile dobrze pamiętam) przeleceniu na terytorium japonskie, Zbombardowanie i ostrzelanie celów naziemnych w tym takich małych brązowych ludzików( japońce) i wylądowanie na lotniskowcu co wcale nie było takie proste. Jeżeli powtarzam temat, bardzo przepraszam ale nie mam pojęcia jak sie ta gra nazywa. Prosze Was o pomoc. Pozdro
Powrót do góry
Sro Mar 03, 2010 2:04 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Sob Mar 06, 2010 5:08 pm Post
arthil

Odpowiedz z cytatem

hmm brzmi jak Wings of Fury.
Nie Mar 28, 2010 7:04 pm Post
mac ap

Odpowiedz z cytatem

Bez wątpienia Wings of Fury. Można go ściągnąć na stronach z abandonware, choć niezbędne będzie spowolnienioe peceta, aby dało się w niego sensownie grać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | szukam gry / game request    Strona 1 z 1
Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach