| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Wto Paź 30, 2007 11:59 pm |
Dziendobry! My name is..., czyli przedstaw sie :) |
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Ponoć tutaj brakowało takiego tematu, co można sie by było wzajemnie zapoznawać i przedstawiać. No to tera jest, bądźcie happy i cieszcie się, że Oldsql kroczy dumnie ku swej doskonałości Ano i korzystajcie z topiczka  _________________

Ostatnio zmieniony przez sleeskee dnia Pią Sty 09, 2009 4:26 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Paź 30, 2007 11:59 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Paź 31, 2007 12:14 am |
|
daN

|
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie...
Jestem tutaj nowy, takze prosze o wyrozumialosc oraz nie obcinanie mi przyrodzenia w fazie mojego rozwoju na forum.
Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
Dziekuje za uwage.
daN |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Gru 02, 2007 9:01 pm |
|
ofiara kaloryfera Cycerz Mroku

|
|
|
|
Jestem sexownym kaloryferem. Jak widać jestem nowa (tak, tak, sexowny kaloryfer jest przedstawicielem płci pięknej). Do moich zainteresowań należy zbieranie pieczarek na biegunie i uciekanie przed słoniami w Mozambiku.
Ciekawe, jak szybko będziecie mieć mnie dosyć  _________________ SOOOOORUUUUUU! |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Gru 02, 2007 9:27 pm |
|
PJ

|
|
|
|
Hej
My możemy zadać to samo pytanie Tobie, bo z reguły ludzie się tu zjawiają, coś sobie wspomną, a potem sami stają się wspomnieniem i śladu po nich nie ma  |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Gru 02, 2007 9:28 pm |
|

|
|
|
|
Założymy się, że wy prędzej ze mną nie wytrzymacie, niż ja z wami?  _________________ SOOOOORUUUUUU! |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Gru 03, 2007 1:04 am |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Wątpliwe. My jesteśmy bardzo porządnymi, kulturalnymi, wyrozumiałymi, poprawnymi moralnie (podchwytuje znaczące spojrzenie Sleeskee'go) ... jak już wspomniałem, wyrozumiałymi ludźmi xD A tak poza tym, to witam serdecznie - mam nadzieję że zabawi u nas koleżanka dłużej.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Sty 20, 2008 9:49 pm |
|
Never
|
|
|
|
Większość obecnie aktywnych userów może mnie nie kojarzyć, więc napiszę co nieco.
Z Oldem jestem jużjakiśczas, aczkolwiek zdarzyły mi się dwie solidne przerwy. Piszę głównie o sprzęcie i grach na konsole.
Mówią na mnie Never... sam nie wiem ską sięto wzięło. A na imię mam Karol.
No i witam Panów.
A.
I Panie.
Aha i jestem fajny bo mam rozwalonąspację  _________________ Niektórzy wysoko lecą, nie dzięki skrzydłom, lecz plecom  |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Sty 20, 2008 10:06 pm |
|
PJ

|
|
|
|
| Never napisał: |
Aha i jestem fajny bo mam rozwalonąspację  |
No właśnie miałem o to spytać, bo myślałem, że może nie masz jednej pary szczypiec ;] _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Sty 21, 2008 7:18 pm |
|
Telomo
|
|
|
|
Napiszę bo rzadko bywam aczkolwiek trochę zarejestrowany tu już jestem Może więcej użytkowników się ze mną zaznajomi. Przy okazji zapraszam na moje forum, po prostu kliknijcie na znaczek www przy moim poście ;P _________________ Zapewne nigdy nie widziałeś tak dobrej strony! Jest świetna! Po prostu <kliknij>!
CO!?
Nie otwiera się!? Przeinstaluj windowsa, linuxa czy co tam masz innego! Inaczej nie wejdziesz i lipa  |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Sty 21, 2008 8:35 pm |
|
Hir0

|
|
|
|
Czesc, mam na imie pawel, moje hobby to lenistwo. Czasem tez bije zone i dzieci gazeta po glowe jak dostaje przypalony obiad.
;) (dalem usmieszek) |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Sty 21, 2008 10:44 pm |
|

|
|
|
|
Hejka, jestem zwariowaną nastolatką. Moim hobby jest solarium i keczup. Nie lubię chamstwa, fałszu i obłudy, iks de. Pozdrawiam wszystkich fajnych chłopcuff na tym forum, buź :*:*:*
(wybaczcie, musiałam ) _________________ SOOOOORUUUUUU! |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Wrz 17, 2008 6:59 pm |
|
Wallas

|
|
|
|
Witam wszystkich
Jam jest Wallas, pozytywnie szurnięty 20-latek, którego co bardziej odważni i pokręceni mogą znać z projektu Transformery.pl, którego jestem ojcem
Hobby: Transformujące się roboty, M&A, filmy animowane, muzyka, komiksy internetowe, fotografia i tysiąc innych rzeczy jak każdy (względnie) normalny gość.
Zajmuje się: studiami, tworzeniem foto-recenzji i filmów związanych z tematyką zabawek Transformers i pokrewnych, tak po polsku jak i po nie-polsku
Co tutaj robię: Dobre pytanie, dostałem zaproszenie od takiego jednego paladyna, to wpadłem w odwiedziny  |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Wrz 17, 2008 8:41 pm |
|
PJ

|
|
|
|
Czołem Mr Wallas  _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Wrz 17, 2008 8:45 pm |
|
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Witamy, mam nadzieję, iż odwiedziny częstymi będą Zwłaszcza, że interes dla obu stron zacny  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Sro Wrz 17, 2008 8:47 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
A ty zboczuchu tylko o interesach xD Również witam ^^ _________________