Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Discworld

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | pomocna dlon - wiedza na zyczenie Strony: 1, 2, 3, 4  »   Strona 1 z 4

Wto Mar 04, 2008 7:00 pm Post Discworld
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

Ostatnio dobrałem się do pierwszej gry z serii Discworld. Przeszłem do trzeciego aktu. Mam już wszystki przedmioty, nawet naprawiony miecz-ting. Rozmawiam z kim się da i nic. Może ktoś pamięta, jak to skończyć?
Powrót do góry
Wto Mar 04, 2008 7:00 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Sro Mar 05, 2008 12:20 am Post Re: Discworld
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

dominikptaszysko napisał:
Ostatnio dobrałem się do pierwszej gry z serii Discworld. Przeszłem do trzeciego aktu. Mam już wszystki przedmioty, nawet naprawiony miecz-ting. Rozmawiam z kim się da i nic. Może ktoś pamięta, jak to skończyć?

Było by nieco łatwiej Ci pomóc, jakbyś powiedział co już zrobiłeś. Bo na pewno poza skołowaniem wszystkich przedmiotów coś już zrobiłeś - wiedziałbym chociaż od czego zacząć tłumaczenie.
Pią Mar 07, 2008 6:44 pm Post Re: Discworld
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="dominikptaszysko"]
paladyn_rage napisał:
dominikptaszysko napisał:

Było by nieco łatwiej Ci pomóc, jakbyś powiedział co już zrobiłeś. Bo na pewno poza skołowaniem wszystkich przedmiotów coś już zrobiłeś - wiedziałbym chociaż od czego zacząć tłumaczenie.

W zasadzie, to wszystko Wam już opisałem. Nie wiem, co jeszcze mógłbym dodać. Chyba tylko tyle, że u Lady Ramkin podejrzałem, jak chowa klucz za podwiązkę.
Powrót do góry
Nie Mar 09, 2008 1:38 am Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Cytat:
W zasadzie, to wszystko Wam już opisałem. Nie wiem, co jeszcze mógłbym dodać. Chyba tylko tyle, że u Lady Ramkin podejrzałem, jak chowa klucz za podwiązkę.

Wstydź się świntuchu xD No cóż, ja z powodów technicznych nie mogę aktualnie tego sprawdzić, a aż tak dobrej pamięci nie mam, więc mogę tylko odesłać do tekstu na innym serwisie:

» LINK «
Nie Mar 09, 2008 1:32 pm Post
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="dominikptaszysko"][quote="paladyn_rage"]
Cytat:

Wstydź się świntuchu xD No cóż, ja z powodów technicznych nie mogę aktualnie tego sprawdzić, a aż tak dobrej pamięci nie mam, więc mogę tylko odesłać do tekstu na innym serwisie:

» LINK «

Po wizycie na w/w stronie dalej nie mogę skończyć trzeciego aktu. Tam pisze, że po rozmowie z Amazonką wszyscy na rynku na coś czekają, a u mnie nie ma nikogo. Nie ma też książki w bibliotece.
Powrót do góry
Pon Mar 10, 2008 1:22 am Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Hmmm książka musi być, ok mam już odpowiednią wersję dosboxa, postaram się w tym tygodniu opisać krok po kroku co i jak, ale z tego co pamiętam i ja miałem niezłe kłopoty z książką.
Wto Mar 11, 2008 9:13 pm Post
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="paladyn_rage"]Hmmm książka musi być, ok mam już odpowiednią wersję dosboxa, postaram się w tym tygodniu opisać krok po kroku co i jak, ale z tego co pamiętam i ja miałem niezłe kłopoty z książką.

Książka prawdopodobnie nie będzie potrzebna. Jakby Ci się udało mi pomóc, to mogę poczekać nawet tydzień.
Powrót do góry
Pią Mar 28, 2008 7:01 pm Post
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="dominikptaszysko"]
paladyn_rage napisał:
Hmmm książka musi być, ok mam już odpowiednią wersję dosboxa, postaram się w tym tygodniu opisać krok po kroku co i jak, ale z tego co pamiętam i ja miałem niezłe kłopoty z książką.

Książka prawdopodobnie nie będzie potrzebna. Jakby Ci się udało mi pomóc, to mogę poczekać nawet tydzień.

Co nic nie piszesz?
Powrót do góry
Pią Mar 28, 2008 8:09 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Zajmuje to nieco więcej niż sądziłem. Dobra wiadomość jest taka, że robione będzie na pewno, ale na aktualnym etapie ciężko stwierdzić kiedy.
Wto Kwi 01, 2008 2:24 pm Post
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="paladyn_rage"]Zajmuje to nieco więcej niż sądziłem. Dobra wiadomość jest taka, że robione będzie na pewno, ale na aktualnym etapie ciężko stwierdzić kiedy.

Nie mam innego wyjścia, jak tylko czekać, byle tylko było na co.
Powrót do góry
Czw Kwi 17, 2008 10:43 am Post
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="dominikptaszysko"][quote="paladyn_rage"]Zajmuje to nieco więcej niż sądziłem. Dobra wiadomość jest taka, że robione będzie na pewno, ale na aktualnym etapie ciężko stwierdzić kiedy.

Ciekaw jestem, czy się kiedykolwiek doczekam?
Powrót do góry
Czw Kwi 17, 2008 6:21 pm Post
Herman

Odpowiedz z cytatem

=(
Sob Kwi 26, 2008 12:16 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

[quote="dominikptaszysko"][quote="dominikptaszysko"]
paladyn_rage napisał:
Zajmuje to nieco więcej niż sądziłem. Dobra wiadomość jest taka, że robione będzie na pewno, ale na aktualnym etapie ciężko stwierdzić kiedy.

Hmmm... ok coś mi świta, acz jeszcze dzień dwa i dojdę do tego. Ale zerknij czy masz w ekwipunku inną książkę przed zdjęciem tejże z regału w bibliotece(jesli dobrze pamiętam zgarniasz ją będąc w przeszłości)
Sob Kwi 26, 2008 3:23 pm Post
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

[quote="paladyn_rage"][quote="dominikptaszysko"][quote="dominikptaszysko"]
paladyn_rage napisał:

Hmmm... ok coś mi świta, acz jeszcze dzień dwa i dojdę do tego. Ale zerknij czy masz w ekwipunku inną książkę przed zdjęciem tejże z regału w bibliotece(jesli dobrze pamiętam zgarniasz ją będąc w przeszłości)

W drugim etapie książka jest. Podmieniam okładki i kończę drugi etap. Książka ginie dopiero w trzecim etapie.
Powrót do góry
Sob Kwi 26, 2008 3:31 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Hmmm... trzeci etap... a masz smoka m-16?
Zobacz następny temat