Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Sny 8)

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | off-topic Strony: «  1, 2, 3   Strona 3 z 3

Czw Mar 20, 2008 8:21 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Bo ty za dużo kombinujesz. Było załatwiać sprawę tak jak radził stary Radziwiłł w Potopie xD
Czw Mar 20, 2008 8:21 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Czw Mar 20, 2008 11:25 pm Post
PJ

Odpowiedz z cytatem

sexowny kaloryfer napisał:
Ponoć wybór miejsc i osób występujących we śnie można opanować ćwicząc świadomy sen. Ktoś próbował?

Próbował Smile W sumie łatwe to nie jest, ale udało mi się kilka razy zaprojektować kilka miejsc i obiektów. Najprościej jest zacząć od kilku charakterystycznych - swojego rodzaju ikon, np. jakiś duży plac, wieża Eiffla, statua wolności, czy znajome budynki ze swojego miasta (ważne żeby mocno siedziało w głowie). Nic skomplikowanego - niech to sobie jakoś stoi w przestrzeni, choćby na jednej uliczce, którą idziemy np. pociąg czy autobus Smile
Pon Mar 31, 2008 12:51 am Post
Herman

Odpowiedz z cytatem

Ok, przejrzałem swoje zapiski. Wybrałem NAJDURNIEJSZE i najbardziej absurdalne sny. Bardzo proszę się nie śmiać i nie traktować mnie jak dewianta.

Moje sny traktowały o:

- Brazylijce, która handlowała na bazarze sznurkami, uprzednio trzymanymi w odbycie

- Festiwalu hippisowskim wśród polnych łąk, na którym rozmawiałem ze znajomym-hipisem o moich problemach z komputerem

- Nowej metodzie leczenia w szpitalach, polegającej na obłożeniu pacjenta papierem

- Piekło (tak lakoniczny opis snu znalazł się w zeszycie; nie wiem co może oznaczać xD)

Jednak wszystko to, nawet Brazylijkę, przebija SEN O MAŁŻACH ^^
Wto Kwi 01, 2008 10:15 pm Post
PJ

Odpowiedz z cytatem

Nie chcę się nawet domyślać gdzie przebywały te małże Smile
Sob Maj 24, 2008 10:51 pm Post
ofiara kaloryfera
Cycerz Mroku

Odpowiedz z cytatem

Dziś we śnie byłam na romantycznym spacerze z przystojnym jegomościem. Przysiedliśmy na ławeczce. Moja miłość puściła głośnego bąka, na co powiedziałam : "nie krępuj się, przy mnie możesz nawet jeść orzeszki w pudrze".
Nie Maj 25, 2008 11:39 pm Post
PJ

Odpowiedz z cytatem

No, taki życiowy sen ogólnie. Z bąkami to już Arystoteles się próbował kulturalnie użerać :]
Wto Sie 18, 2009 12:22 am Post
ofiara kaloryfera
Cycerz Mroku

Odpowiedz z cytatem

Wczoraj mój tato miał kolczyka w brwi, a w podziemiach mojego wydziału sprzedawali miniaturowe akwaria z miniaturowymi rybkami.

W zeszlym tygodniu Polska była pod okupacją i zostałam postrzelona w szyję. Nie przeszkadzało mi to w prowadzeniu karawany po plaży, bo pas nadmorski był strefą buforową i Polacy mieli tam azyl.

Odkopałam fajny temat, który sama założyłam <skromnis>
Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat