| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Czw Mar 20, 2008 8:21 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Bo ty za dużo kombinujesz. Było załatwiać sprawę tak jak radził stary Radziwiłł w Potopie xD _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Mar 20, 2008 8:21 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Mar 20, 2008 11:25 pm |
|
PJ

|
|
|
|
| sexowny kaloryfer napisał: |
| Ponoć wybór miejsc i osób występujących we śnie można opanować ćwicząc świadomy sen. Ktoś próbował? |
Próbował W sumie łatwe to nie jest, ale udało mi się kilka razy zaprojektować kilka miejsc i obiektów. Najprościej jest zacząć od kilku charakterystycznych - swojego rodzaju ikon, np. jakiś duży plac, wieża Eiffla, statua wolności, czy znajome budynki ze swojego miasta (ważne żeby mocno siedziało w głowie). Nic skomplikowanego - niech to sobie jakoś stoi w przestrzeni, choćby na jednej uliczce, którą idziemy np. pociąg czy autobus  _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Mar 31, 2008 12:51 am |
|
Herman

|
|
|
|
Ok, przejrzałem swoje zapiski. Wybrałem NAJDURNIEJSZE i najbardziej absurdalne sny. Bardzo proszę się nie śmiać i nie traktować mnie jak dewianta.
Moje sny traktowały o:
- Brazylijce, która handlowała na bazarze sznurkami, uprzednio trzymanymi w odbycie
- Festiwalu hippisowskim wśród polnych łąk, na którym rozmawiałem ze znajomym-hipisem o moich problemach z komputerem
- Nowej metodzie leczenia w szpitalach, polegającej na obłożeniu pacjenta papierem
- Piekło (tak lakoniczny opis snu znalazł się w zeszycie; nie wiem co może oznaczać xD)
Jednak wszystko to, nawet Brazylijkę, przebija SEN O MAŁŻACH ^^ _________________ » LINK « |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Kwi 01, 2008 10:15 pm |
|
PJ

|
|
|
|
Nie chcę się nawet domyślać gdzie przebywały te małże  _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Sob Maj 24, 2008 10:51 pm |
|
ofiara kaloryfera Cycerz Mroku

|
|
|
|
Dziś we śnie byłam na romantycznym spacerze z przystojnym jegomościem. Przysiedliśmy na ławeczce. Moja miłość puściła głośnego bąka, na co powiedziałam : "nie krępuj się, przy mnie możesz nawet jeść orzeszki w pudrze". _________________ SOOOOORUUUUUU! |
|
| Powrót do góry |
|
| Nie Maj 25, 2008 11:39 pm |
|
PJ

|
|
|
|
No, taki życiowy sen ogólnie. Z bąkami to już Arystoteles się próbował kulturalnie użerać :] _________________ "Titanic - Hindenburg - Challenger - Atari" |
|
| Powrót do góry |
|
| Wto Sie 18, 2009 12:22 am |
|
ofiara kaloryfera Cycerz Mroku

|
|
|
|
Wczoraj mój tato miał kolczyka w brwi, a w podziemiach mojego wydziału sprzedawali miniaturowe akwaria z miniaturowymi rybkami.
W zeszlym tygodniu Polska była pod okupacją i zostałam postrzelona w szyję. Nie przeszkadzało mi to w prowadzeniu karawany po plaży, bo pas nadmorski był strefą buforową i Polacy mieli tam azyl.
Odkopałam fajny temat, który sama założyłam <skromnis> _________________ SOOOOORUUUUUU! |
|
| Powrót do góry |
|