| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Czw Lis 13, 2008 4:52 pm |
Discworld |
dominikptaszysko
|
|
|
|
| Jeszcze nie wiem, na ile się udało pomóc, bo na razie nie mam czasu w to grać, ale dzięki, że w ogóle się Wam chciało o mnie myśleć. Spodziewałem się, że mogą być trudności z pomocą w tej grze, bo jest nieźle zakręcona. Nie szkodzi, że tak długo czekałem. Przy okazji sobie wymieniliśmy kilka zdań i teraz wiemy o sobie trochę więcej niż przedtem. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. |
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Lis 13, 2008 4:52 pm |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Czw Lis 13, 2008 8:03 pm |
Re: Discworld |
Paladin_Rage

|
|
|
|
| dominikptaszysko napisał: |
| Jeszcze nie wiem, na ile się udało pomóc, bo na razie nie mam czasu w to grać, ale dzięki, że w ogóle się Wam chciało o mnie myśleć. Spodziewałem się, że mogą być trudności z pomocą w tej grze, bo jest nieźle zakręcona. Nie szkodzi, że tak długo czekałem. Przy okazji sobie wymieniliśmy kilka zdań i teraz wiemy o sobie trochę więcej niż przedtem. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. |
Bardzo mnie to cieszy. Nie krępuj się zwracać do nas o pomoc w przyszłości. Powinno wtedy pójść szybciej
No i odezwij się czasem w zwykłej forumowej dyskusji, jakby cię naszła ochota podzielić się przemyśleniami/wspomnieniami. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Lis 17, 2008 6:49 pm |
Discworld |
dominikptaszysko
|
|
|
|
| Jednak pomogło. Właśnie udało mi się skończyć tą grę. Brakowało mi tylko magicznej książki. Jest w bibliotece koło miejsca, w którym była książka, w której w drugim akcie podmieniałem okładki. Aby się tam znalazła, należy najpierw obejrzeć lewitującą księgę, porozmawiać z małpą - bibliotekarzem i dopiero wtedy można zabrać magiczną książkę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. |
|
| Powrót do góry |
|