Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_Discworld

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | pomocna dlon - wiedza na zyczenie Strony: «  1, 2, 3, 4   Strona 4 z 4

Czw Lis 13, 2008 4:52 pm Post Discworld
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

Jeszcze nie wiem, na ile się udało pomóc, bo na razie nie mam czasu w to grać, ale dzięki, że w ogóle się Wam chciało o mnie myśleć. Spodziewałem się, że mogą być trudności z pomocą w tej grze, bo jest nieźle zakręcona. Nie szkodzi, że tak długo czekałem. Przy okazji sobie wymieniliśmy kilka zdań i teraz wiemy o sobie trochę więcej niż przedtem. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
Powrót do góry
Czw Lis 13, 2008 4:52 pm Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Czw Lis 13, 2008 8:03 pm Post Re: Discworld
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

dominikptaszysko napisał:
Jeszcze nie wiem, na ile się udało pomóc, bo na razie nie mam czasu w to grać, ale dzięki, że w ogóle się Wam chciało o mnie myśleć. Spodziewałem się, że mogą być trudności z pomocą w tej grze, bo jest nieźle zakręcona. Nie szkodzi, że tak długo czekałem. Przy okazji sobie wymieniliśmy kilka zdań i teraz wiemy o sobie trochę więcej niż przedtem. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.

Bardzo mnie to cieszy. Nie krępuj się zwracać do nas o pomoc w przyszłości. Powinno wtedy pójść szybciej Wink
No i odezwij się czasem w zwykłej forumowej dyskusji, jakby cię naszła ochota podzielić się przemyśleniami/wspomnieniami.
Pon Lis 17, 2008 6:49 pm Post Discworld
dominikptaszysko

Odpowiedz z cytatem

Jednak pomogło. Właśnie udało mi się skończyć tą grę. Brakowało mi tylko magicznej książki. Jest w bibliotece koło miejsca, w którym była książka, w której w drugim akcie podmieniałem okładki. Aby się tam znalazła, należy najpierw obejrzeć lewitującą księgę, porozmawiać z małpą - bibliotekarzem i dopiero wtedy można zabrać magiczną książkę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Powrót do góry
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | pomocna dlon - wiedza na zyczenie Strony: «  1, 2, 3, 4   Strona 4 z 4
Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat