| Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ |
 |
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ. |
 |
|
|
| Pon Lis 17, 2008 11:07 am |
King's Bounty: The Legend (Legenda) (remake/sequel) |
sleeskee Naczelna Menda

|
|
|
|
Jedno z ważniejszych wydarzeń dla Oldsqlowców od strony growej w tym roku. Proste pytanie - grał ktoś w nową wersję? A może ktoś w starą jeno? Może w obie i już może lecieć porównanko?
Dziś doszła moja kopia w paczuszce. Gift od Smugglera Jeszcze nie miałem okazji pogiercować (muszę zwolnić nieco miejsca na twardym) ale zawartość zestawu już obadałem. A w nim:
- dwukrotnie składane pudełko na płyty (papierowe z plastikowymi trzymadłami)
- dvd z grą
- soundtrack
- instrukcja
- książeczka - poradnik
- książeczka - artbook
Jako gratis dostałem większy i grubszy Artbook z autografem Smugglera  _________________

Ostatnio zmieniony przez sleeskee dnia Czw Sie 27, 2009 5:22 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Lis 17, 2008 11:07 am |
Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był. |
Pani $karbonka Oldsqlowy Ekonom

|
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Lis 17, 2008 3:39 pm |
|
Paladin_Rage

|
|
|
|
Oooo Łaj-ju-ar Ci się podpisał? Sweet! xD Teraz masz zestaw wart stówkę więcej xD
Co do królewskiego batonika kokosowego. Co do oryginału posiadam tylko wiedzę teoretyczną - matka herosów, co do remake'a wiem, że ponoć "powrót legendy" i w ogóle kopię pytę - więc raczej obstawiam średnią grę (zawsze jest z wielkiej chmury mały deszcz).
Aha - nie zapomnij recki skrobnąć ;3 _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
| Pon Mar 30, 2009 11:20 am |
|
Scorpinus

|
|
|
|
Grałem w remake u kolegi. W zasadzie, to on grał, a ja patrzyłem
Kolega jest dobry, z tych co się trafia kilka razy na życie ... wiele razy przegraliśmy całe nocy w UT czy Warcrafta, Burnout, Singstar, Civ ... Zatem jego opinia naprawdę dla mnie sporo znaczy (mamy podobne gusta). No i w Kings Bounty gra ciągle i ciągle i jest dla niego jedną z najlepszych i najbardziej grywalnych gier od daaawna. A że lubi ten gatunek i testuje i HOMM 5 czy Civ 4, Colonization.
Na mnie, w pobieżnym teście, całość zrobiła naprawdę miłe wrażenie. Samemu jednak nie grałem przez brak czasu, i tylko przez to. Bo słysząc coraz to nowe opowiadania i widząc jak armia kolegi została pokonana przez pas (sic!) naprawdę chce się wpakować do tego kompaktowego świata fantasy  _________________ Have a nice, oldschool game! |
|
| Powrót do góry |
|