Ogłoszenie stosunkowo istotne ^^ 
Problemy z logowaniem? Kliknij TUTAJ.
Google

_King's Bounty: The Legend (Legenda) (remake/sequel)

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum Strona Główna | remake, reedycje i kontynuacje starych gier    Strona 1 z 1

Pon Lis 17, 2008 11:07 am Post King's Bounty: The Legend (Legenda) (remake/sequel)
sleeskee
Naczelna Menda

Odpowiedz z cytatem

Jedno z ważniejszych wydarzeń dla Oldsqlowców od strony growej w tym roku. Proste pytanie - grał ktoś w nową wersję? A może ktoś w starą jeno? Może w obie i już może lecieć porównanko? Smile

Dziś doszła moja kopia w paczuszce. Gift od Smugglera Very Happy Jeszcze nie miałem okazji pogiercować (muszę zwolnić nieco miejsca na twardym) ale zawartość zestawu już obadałem. A w nim:

- dwukrotnie składane pudełko na płyty (papierowe z plastikowymi trzymadłami)
- dvd z grą
- soundtrack
- instrukcja
- książeczka - poradnik
- książeczka - artbook

Jako gratis dostałem większy i grubszy Artbook z autografem Smugglera Very Happy

Ostatnio zmieniony przez sleeskee dnia Czw Sie 27, 2009 5:22 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Pon Lis 17, 2008 11:07 am Post Reklama, misiu, reklama. Wszystko po to, by Oldsql wiecznym był.
Pani $karbonka
Oldsqlowy Ekonom

Powrót do góry
Pon Lis 17, 2008 3:39 pm Post
Paladin_Rage

Odpowiedz z cytatem

Oooo Łaj-ju-ar Ci się podpisał? Sweet! xD Teraz masz zestaw wart stówkę więcej xD

Co do królewskiego batonika kokosowego. Co do oryginału posiadam tylko wiedzę teoretyczną - matka herosów, co do remake'a wiem, że ponoć "powrót legendy" i w ogóle kopię pytę - więc raczej obstawiam średnią grę (zawsze jest z wielkiej chmury mały deszcz).

Aha - nie zapomnij recki skrobnąć ;3
Pon Mar 30, 2009 11:20 am Post
Scorpinus

Odpowiedz z cytatem

Grałem w remake u kolegi. W zasadzie, to on grał, a ja patrzyłem Smile

Kolega jest dobry, z tych co się trafia kilka razy na życie ... wiele razy przegraliśmy całe nocy w UT czy Warcrafta, Burnout, Singstar, Civ ... Zatem jego opinia naprawdę dla mnie sporo znaczy (mamy podobne gusta). No i w Kings Bounty gra ciągle i ciągle i jest dla niego jedną z najlepszych i najbardziej grywalnych gier od daaawna. A że lubi ten gatunek i testuje i HOMM 5 czy Civ 4, Colonization.
Na mnie, w pobieżnym teście, całość zrobiła naprawdę miłe wrażenie. Samemu jednak nie grałem przez brak czasu, i tylko przez to. Bo słysząc coraz to nowe opowiadania i widząc jak armia kolegi została pokonana przez pas (sic!) naprawdę chce się wpakować do tego kompaktowego świata fantasy Very Happy
Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat